Menü

A biorezonancia segít a dohányzás leszokásában

Sokszor a hagyományos orvoslás tehetetlen, eszközei kevésnek bizonyulnak. Jó, ha tisztában vagyunk alternatívákkal, természetes gyógymódokkal. A biorezonanciás vizsgálat az életfolyamatokat irányító rezgéseket és elektromágneses hullámzásokat méri. A kezelés úgy zajlik, hogy a két bokára, csuklóra helyezik az elektródákat, és a fejre erősítenek egy a pántot. A készülék 3-5 perc alatt 8600 féle dolgot képes vizsgálni, többek között a vírusokat, baktériumokat, a hormonokat, az idegrendszert, az ízületeket, a különböző szervek, valamint a szervezet egészének állapotát. Majd csoportosítja az információkat és ennek alapján alkot számítógépes képet a vizsgált személyről.

Segítséget nyújt:

Stressz és fájdalom csökkentésben – degeneráció, sérülés, anyagcsere, hormonok, neurológia, relaxáció, alvásjavítás, tanulási nehézség, oxigén ellátás, izom felépítés, rugalmasság, koordináció, immunstimulálás, krónikus fáradtság, gyulladásgátlás, vércukorszint, paraszimpatikus-, szimpatikus-, és autonóm idegrendszer harmonizálásában.

Sajnos a mai társadalmunkban a stressz, a megfelelési kényszer hatására az emberek, a rossz szokások spiráljában találják magukat. Ilyen például a dohányzás is, ami addikciót válthat ki a szervezetben.

A dohányzás leszoktatás kezelés időtartama, előnyei:

A dohányzás miatt nikotin és megannyi kémiai reakció rakódott le és ennek méreganyagai a kiválasztó szervek segítségével, elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Ezért inni kell félóránként egy-egy pohár folyadékot, ami segít a méregtelenítésben. Hogyha előtör a rágyújtási vágy, akkor egy pohár víz felé kell nyúlni, ami enyhíti a problémát. A kezelés időtartalma 40 perc, amely után feltöltődve távozhatunk.

Fő előnyei:

- 8 óra múlva: A vér szénmonoxid és nikotin szintje a felére csökken.

- 2 nap múlva: Javul a szagok, ízek érzékelése.

- 3 nap múlva: Könnyebbé válik a légzés.

- 1 év múlva: Visszaszerezhetjük aktivitásunkat, egészségünket, és ezeken túl nagyon sok pénzt spórolhatunk meg!

Tudományos háttere:

Amikor probléma van szervezetünk működésében, az a sejt-kommunikáció, -azaz a sejtek rezgés mintájának hibájában is megmutatkozik. Biofizikai kutatások az 1930-as években kezdődtek az űrhajósoknál, a földön uralkodó mágneses tér elhagyásának következtében fellépő csontritkulás és egyéb problémák kiküszöbölésére. Különböző csoportok miatt Hivatalosan nem tartozik a “tudományosan bizonyított” eljárások közé, viszont alkalmazása rendkívül eredményes. Az űrhajókon máig ezzel biztosítják a földnek megfelelő mágneses rezonancia állapotot, ami nélkül földi élet a mai formájában nem lenne. 35 éve gyártják és használják a berendezéseket fejlettebb országokban, kiemelt szinteken.

Főleg idősebbek kedvelik ezt a technológiát, de a fiatalabbak is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak. Kortól és nemtől függetlenül reális képet tud nyújtani szervezetünk állapotáról. Tehát ne féljünk új módszert kipróbálni, megismerni! Szabaduljunk meg a dohányzás bűvkörétől!

Udvari Fanni

Érdekességek a hajunkról

A hajunk sok mindent elárul rólunk, a személyiségünkről, hangulatunkról, egészségi állapotunkról, stílusunkról, a megjelenésünk fontos és látványos része, jöjjön most néhány izgalmas dolog a hajról, amit eddig talán nem is hallottunk még.

Éjszakai agymosás

Még ma sem értjük teljesen, mi történik ilyenkor a szervezetünkben, sőt az sem egészen világos, hogy miért van egyáltalán szükségünk alvásra.


Miért kell figyelni a PH-ra?

A pH rövidítése "potentia hydrogenii", azaz a hidrogénionok koncentrációja, a szervezet megfelelő sav-bázis egyensúlya pedig létfontosságú az egészségünk szempontjából. A skála 7-14-ig terjed, a semleges érték 7 (a tiszta vízé), ami alatt savasnak, felette lúgosnak nevezzük az oldatot. Ezt az értéket nagyon egyszerűen, otthon is megmérhetjük!

Dolgok, amik a fehérjeszegény diéta hatásai

30 éves korunkig a szervezet gyorsan regenerálja önmagát, 30 év után azonban sokkal könnyebben törnek a csontok, mint gyógyulnak. Hogy erősítheted meg tested vázát? Természetesen kalciummal, amelynek a fehérje a legjobb forrása.

A fejfájások típusai - A legtöbb kezelhető

A fejfájás az egyik leggyakoribb panasz; alig van olyan ember, aki élete során ne találkozna vele. Becslések szerint Magyarországon körülbelül egymillió migrénes van, és ennél is nagyobb azok száma, akik a visszatérő fejfájás egyéb formáiban szenvednek.