Menü

A biorezonancia segít a dohányzás leszokásában

Sokszor a hagyományos orvoslás tehetetlen, eszközei kevésnek bizonyulnak. Jó, ha tisztában vagyunk alternatívákkal, természetes gyógymódokkal. A biorezonanciás vizsgálat az életfolyamatokat irányító rezgéseket és elektromágneses hullámzásokat méri. A kezelés úgy zajlik, hogy a két bokára, csuklóra helyezik az elektródákat, és a fejre erősítenek egy a pántot. A készülék 3-5 perc alatt 8600 féle dolgot képes vizsgálni, többek között a vírusokat, baktériumokat, a hormonokat, az idegrendszert, az ízületeket, a különböző szervek, valamint a szervezet egészének állapotát. Majd csoportosítja az információkat és ennek alapján alkot számítógépes képet a vizsgált személyről.

Segítséget nyújt:

Stressz és fájdalom csökkentésben – degeneráció, sérülés, anyagcsere, hormonok, neurológia, relaxáció, alvásjavítás, tanulási nehézség, oxigén ellátás, izom felépítés, rugalmasság, koordináció, immunstimulálás, krónikus fáradtság, gyulladásgátlás, vércukorszint, paraszimpatikus-, szimpatikus-, és autonóm idegrendszer harmonizálásában.

Sajnos a mai társadalmunkban a stressz, a megfelelési kényszer hatására az emberek, a rossz szokások spiráljában találják magukat. Ilyen például a dohányzás is, ami addikciót válthat ki a szervezetben.

A dohányzás leszoktatás kezelés időtartama, előnyei:

A dohányzás miatt nikotin és megannyi kémiai reakció rakódott le és ennek méreganyagai a kiválasztó szervek segítségével, elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Ezért inni kell félóránként egy-egy pohár folyadékot, ami segít a méregtelenítésben. Hogyha előtör a rágyújtási vágy, akkor egy pohár víz felé kell nyúlni, ami enyhíti a problémát. A kezelés időtartalma 40 perc, amely után feltöltődve távozhatunk.

Fő előnyei:

- 8 óra múlva: A vér szénmonoxid és nikotin szintje a felére csökken.

- 2 nap múlva: Javul a szagok, ízek érzékelése.

- 3 nap múlva: Könnyebbé válik a légzés.

- 1 év múlva: Visszaszerezhetjük aktivitásunkat, egészségünket, és ezeken túl nagyon sok pénzt spórolhatunk meg!

Tudományos háttere:

Amikor probléma van szervezetünk működésében, az a sejt-kommunikáció, -azaz a sejtek rezgés mintájának hibájában is megmutatkozik. Biofizikai kutatások az 1930-as években kezdődtek az űrhajósoknál, a földön uralkodó mágneses tér elhagyásának következtében fellépő csontritkulás és egyéb problémák kiküszöbölésére. Különböző csoportok miatt Hivatalosan nem tartozik a “tudományosan bizonyított” eljárások közé, viszont alkalmazása rendkívül eredményes. Az űrhajókon máig ezzel biztosítják a földnek megfelelő mágneses rezonancia állapotot, ami nélkül földi élet a mai formájában nem lenne. 35 éve gyártják és használják a berendezéseket fejlettebb országokban, kiemelt szinteken.

Főleg idősebbek kedvelik ezt a technológiát, de a fiatalabbak is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak. Kortól és nemtől függetlenül reális képet tud nyújtani szervezetünk állapotáról. Tehát ne féljünk új módszert kipróbálni, megismerni! Szabaduljunk meg a dohányzás bűvkörétől!

Udvari Fanni

Filléres trükkök

A szépségipar mindent el akar adni, nem győznek újabb alapanyagokat felfedezni, trendi csomagolásban új piperéket piacra dobni. Pedig, akkor is lehet valaki csinos, szép és ápolt, ha konkrétan ezer forintot szán rá ebben a hónapban, hogy foglalkozzon magával. Nézzük azt az ezrest!

Gondolnád?

Gondolnál arra, hogy a rágógumi miatt nem fogysz? Vagy az energiaital miatt? Hogy mi a baj a reggelizőpehellyel és miért nem egészséges a bolti gyümölcsjoghurt vagy salátaöntet?

Az esti étkezésben rejlő praktikák

Egyesek szerint este vétek kalóriát juttatni szervezetünkbe, hiszen arra a mozgáshiány miatt nincs szükségünk, azt testünk nem fogja elégetni, hanem testzsírként raktározza el.

Bőrfeszesítő ételek

Ha végleg le akarsz számolni a gödröcskékkel, akkor azt csak úgy érheted el, ha minden fronton támadást indítasz a cellulitisz ellen.

Van-e olyan, hogy túl sok alvás?

Hogy a kialvatlanság káros, arról mindnyájan hallottunk már, de valahogy sokkal nehezebb elképzelni, hogy létezik túlalvás is. Lehet, hogy csak azét, mert a mai világban a pihenésre is egyre kevesebb időnk jut, ezért el sem tudjuk képzelni, hogy azt túlzásba is lehet vinni.