Menü

Íme, a 2013-as tavaszi divat!

  • Dátum: 2013.03.18., 22:42

Vissza a 60-as évekbe! Ez lehetne a mottója a 2013-as tavaszi divatnak. Újra előtérbe kerülnek a csíkos darabok és a Kelet misztikus varázsa. Bár egyelőre még rendkívül távolinak tűnnek a napsütéses, melegebb napok, nem árt, ha a ruhatáradat már most előkészíted a következő évszakra.

Bőrszoknyák

Ki mondta, hogy csak télen hordhatod? Tavasszal persze a könnyedebb, színesebb, világosabb változatok kerülnek előtérbe. 2013-ban a bőrből készült rakott szoknya is igazán menő lesz. Túl melegnek véled? Szerezz be magadnak szexi ujjatlan bőrruhát!

Kötényruhák

A tavasz egyik nagy kedvence – új köntösben, de a retró jegyében. Óriási visszatérőnek számít. Sokan szeretik, hisz diákéveikre emlékeztetik. Fiatalos, ugyanakkor rendkívül kényelmes viselet.

Keleti ihletésű darabok

A nagyobb divatházakat – az elsők között a Pradát – a misztikus Kelet is inspirálta, amikor bemutatta 2013-as tavaszi kollekcióját. Légy modern gésa! Bármilyen ázsiai motívum, fazon és anyag nyerőnek ígérkezik.

Feketén-fehéren

A tavaszi divatra leggyakrabban a virágos minták, harsány színek a jellemzőek. Idén a fekete-fehér kombináció tűnik bombabiztos választásnak. Ráadásul mindenütt jó párosítás: munkában, üzleti életben, baráti találkozón. A fekete nadrág, fehér blúz összeállítást is bármikor bevetheted!

A fém évszaka

Idén tavasszal az üzletek polcain rengeteg fémes árnyalat közül választhatsz. Bátran vásárolj bronz, arany, ezüst árnyalataiban! Ezekben a darabokban tényleg csilloghatsz. A tervezők a fémet, a fémes csillogást 2013-ra kissé újraértelmezték. Ha mégis színes darabokra vágysz, válassz kék, rózsaszín és sárga cuccot!

Csíkozz!

A függőleges és vízszintes csíkok egyaránt menőnek számítanak, igaz, a legkülönbözőbb és legvagányabb színekben. Viselj pl. háromnegyedes ujjú, zöld és sötétkék csíkos pólót.

Forrás: eharmonia.hu
Fotó: sxc.hu

 

Az OCD negatív hatásai a magánéletre

Egyszerű meghatározása szerint a kényszerbeteg kénytelen olyasmire gondolni, amire nem akar gondolni, a feszültség oldására kénytelen olyat cselekedni, amit nem akar megtenni. A skizofréniával ellentétben a beteg tökéletesen tisztában van cselekedetei belső eredetével és abszurditásával, nem veszíti el a kapcsolatot a való világgal.

Hogyan tartsuk fent a motivációt?

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, szükségünk lesz arra, hogy folyamatosan motiváltak maradjunk. Ez azonban nem jön mindig könnyedén, éppen ezért érdemes foglalkozni a motiváció kérdésével.

A social media új biznisze: Az influencer sportitalok

Az utóbbi években egyre több híresség és közösségi média influencer dob piacra saját márkájú sportitalokat, amelyeket gyakran a testmozgás elősegítésére, és az egészség fokozására hirdetnek, a legnépszerűbb ezen termékcsaládból a Prime. Bár ezek a termékek népszerűek lehetnek a követőik körében, fontos megvizsgálni azok valódi összetevőit és káros hatásait. Ezen italok többségében egyáltalán nem kapcsolódnak a sporthoz, csupán az internet egy új lehetőségét használják ki.

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.