Menü

2013 tavaszának legtrendibb színei és legjobb mintái

  • Dátum: 2013.03.24., 20:43

Tavasszal – a szürke tél után –különösen fontos, hogy milyen színeket hordunk. Vannak persze árnyalatok, amelyekről már most állíthatjuk, hogy a következő hónapok slágerei lesznek. A virágminta mellett pedig a csíkok és a kockák ismét előtérbe kerülnek. Íme összeállításunk, hogy mit, hogyan és mivel viseljünk.

A minták tekintetében abszolút a csíkok és a kockák a nyerők, de a virág sem elhanyagolható.

Csíkok

Nem számítanak igazi újdonságnak, bizonyára mindenkinek lapul egy-két ilyen darab a szekrényében. A jó hír, hogy lehet vastag, vékony, színes, vízszintes vagy akár függőleges. Bármin hordhatjuk: pólón, pulcsin, nadrágon, mellényen, kabáton. Egy nadrágot mindenképp érdemes beszerezni, az egyhangú szetteket szuperül feldobja.

Kockák

Ezekre ugyanaz igaz, mint a csíkokra. Csak arra figyeljünk, hogy ne essünk túlzásba. Finoman kell bánni velük. A legtrendibbek úgy lehetünk, ha óriás kockás ruhadarabokat húzunk magunkra.

Ami a színeket illeti…
Nem győzöm elégszer hangoztatni, hogy a neont felejtsük el! A pasztell különböző árnyalatai mellett pedig a következők színek fogják uralni az üzletek polcait.

Kék

A legnagyobb sláger a tavaszi/nyári trendben a kék. Legyen az bármilyen árnyalata, hordjátok bátran, igaz a legnagyobb favoritnak a királykék ígérkezik. Szerintem már régóta sokak kedvence ez a szín, most viszont kötelező a beszerzése. Ajánlatos csak magában hordani, viselheted tetőtől talpig.
Akadnak úgymond semleges színek, például a fekete és a fehér, amikhez felvehetsz egy-egy kék kiegészítőt. Nem árt, ha van egy kék topánkátok vagy egy helyes táskátok.

Zöld

Igazi meglepetés, hogy most már a zöldet is hordhatjuk zölddel. Lehet, hogy többeknek idegen e szín túlzott használata, de bátran vágjatok bele, nem árt néha kicsit kilépni a komfortzónánkból. Szuper hatást érhetünk el a katonás kheki és egy világoszöld kombinálásával.

Narancssárga/Sárga

Nem igaz az idei trendre, hogy kanárik kíméljenek! Jöjjön csak az a sárga, vegyük fel, hordjuk farmerral! Ne gyengítsük más színekkel. Ugyanez igaz a narancssárgára is. A semleges színeknél– akárcsak a kék esetében – kiegészítőként vegyük elő a narancsot vagy a sárgát.

Lukács Kitti
Forrás: eharmonia.hu
Kiemelt kép forrása: www.zuuzstyle.com

Az OCD negatív hatásai a magánéletre

Egyszerű meghatározása szerint a kényszerbeteg kénytelen olyasmire gondolni, amire nem akar gondolni, a feszültség oldására kénytelen olyat cselekedni, amit nem akar megtenni. A skizofréniával ellentétben a beteg tökéletesen tisztában van cselekedetei belső eredetével és abszurditásával, nem veszíti el a kapcsolatot a való világgal.

Hogyan tartsuk fent a motivációt?

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, szükségünk lesz arra, hogy folyamatosan motiváltak maradjunk. Ez azonban nem jön mindig könnyedén, éppen ezért érdemes foglalkozni a motiváció kérdésével.

A social media új biznisze: Az influencer sportitalok

Az utóbbi években egyre több híresség és közösségi média influencer dob piacra saját márkájú sportitalokat, amelyeket gyakran a testmozgás elősegítésére, és az egészség fokozására hirdetnek, a legnépszerűbb ezen termékcsaládból a Prime. Bár ezek a termékek népszerűek lehetnek a követőik körében, fontos megvizsgálni azok valódi összetevőit és káros hatásait. Ezen italok többségében egyáltalán nem kapcsolódnak a sporthoz, csupán az internet egy új lehetőségét használják ki.

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.