Menü

A legdivatosabb férfi és női cipők 2013 tavaszán

  • Dátum: 2013.04.12., 20:32

Mind a férfi, mind a női cipők esetében ez a tavasz a formákról és a színekről szól. A gondos varrás, és minőségi anyagok felhasználása mellett a színek ereje is központi szerepet játszik a 2013-as tavaszi lábbeliknél. A piros, a zöld, a sárga, és a kék szinte minden árnyalata divatos.

Az idény talán legérdekesebb lábbelije az emelt talpú edzőcipő, amely a lezseren elegáns hölgyek kedvenc kiegészítője lehet. Farmerhez, szoknyához egyaránt viselhető, akár még egy csinos blézerrel is párosítható. A minták is szerepet játszanak a cipőknél, csakúgy, mint a táskáknál. Egyaránt trendik a nonfiguratív, a feliratos, és az ismert motívumokkal díszített kiegészítők.

Maripe

A fiatal nők kedvenc kiegészítője lett a magasított talpú sportcipő. Amikor nincsen kedvünk magassarkút felvenni, akkor tökéletes megoldást nyújthat egy olyan sportcipő, amely bár lezser hatást kelt, mégis magasított talpa miatt néhány centivel hosszabbíthatja a lábat.A mentazöld szín már tavaly is divat volt, idén a cukorkaszínek újra előtérbe kerülnek. Egy ilyen darab minden szettben dominál.

NOA

Elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik nem rejtett megoldásokat keresnek, hanem a klasszikus magassarkú cipőket kedvelik. A langyos tavaszi napok már kedveznek elől nyitott orrú cipőknek is. A világos krémszínű darab sarka ellenére is nagyon kényelmes viselet. A dolgos hétköznapokon is megbízható társ lehet.

Paul Green

Ez a modell első látásra egy hagyományos szabadidő cipő. Valójában rejtett magastalppal készült, hogy viselője akkor is magasabb lehessen néhány centiméterrel, amikor nem magassarkú félcipőt választ öltözékéhez. Ez a trend az egész világot bejárta, és egyre divatosabb itthon is. Több szín közül is válogathatnak a vásárlók.

Galizio Torresi

A tavasz a smaragdé! A smaragd finom eleganciája keveredik a melegbarna árnyalattal. Hétköznapi, elegáns öltözék kiegészítője, a finom bőrt minden férfi szeretni fogja. A Salamander azoknak a férfiaknak ajánlja ezt a félcipőt, akik szeretnek eltérni a megszokott öltözékektől, szeretik feldobni a jól bevált szetteket. A bőr gondos díszítése figyelemfelkeltő, a színekről nem is beszélve!

Salamander

A klasszikus elegancia híveinek készült ez a Salamander cipő. Tavasszal a feketét lecserélhetjük egy világosabb színre, például barnára. A barna lehetőséget ad színekre az öltözékben, így a férfiak is csalhatnak aktuális trendeket szettjeikbe. A finom bőr, és hagyományosan kialakított forma felel a kényelemért.

Az összeállításhoz az információkat és a fotókat a Salamander biztosította.

Forrás: eharmonia.hu

Írjunk gyógyszerlistát! Töltsük le az ÉletMentő applikációt!

Mai témám a mentők kérése adta: vezessünk gyógyszerlistát! Baj esetén a mentőszolgálat munkatársainak fontos tudni, milyen gyógyszert szedünk, így, ha eddig nem tettük érdemes megfogadni a mentők tanácsát.

Vásároljunk helyi termelőtől!

A helyi termékek révén csökkenthető az élelmiszerek szállítási útja, továbbá a termelő, a feldolgozó és a fogyasztó nemcsak fizikailag van „közel” egymáshoz, hanem bizalmi viszony is kialakulhat köztük.

Magyar méz – egészséges táplálék

A világ számos helyén foglalkoznak emberek méhészkedéssel és a boltok polcain mindenféle különböző ország mézei, vagy ahhoz hasonló termékek sorakoznak. Segítek, mit kell tudni vásárlás előtt, hogy biztosan magyar, jó minőségű mézet vegyünk.

A többműszakos munkarend hatásai az egészségre

Sokan gondolják azt, hogy 8-tól 4-ig vagy 9-től 5-ig dolgozni nagyon megterhelő, ám ha így van, akkor mit mondjanak azok, akik váltott műszakokban dolgoznak, és sokszor vannak szolgálatban olyankor, amikor pihenünk vagy alszunk. A többműszakos munkarend komoly hatással van az egészségre.

Mi az az SZMK és mit takar az OSZSZ?

Általában az első szülői értekezleten október táján kéri fel az osztályfőnök a szülőket, hogy válasszanak maguk közül SZMK azaz Szülői Munkaközösségi tagokat és ugyanezt teszi az ovónő is az ovis szülőin, amikor OSZSZ (Óvodai Szülői Szervezet) tagokat választ.