Menü

Keleti Andrea vitamininfúzióval készül a tavaszra

  • Dátum: 2014.05.17., 21:59

A tavasz a megújulás és az újjászületés időszaka, jól tudja ezt a népszerű táncosnő, Keleti Andrea is, aki a hosszú téli hónapok után egy kis feltöltődésre vágyott.

„A téli időszakban rengeteg munkám volt, ezért úgy érzem, a szervezetem lemerült. Ráadásul újra zsűrizek a Szombat Esti Láz című műsorban, ahol üdének, frissnek kell lennem, úgy hogy kerestem valami olyan módszert, amivel ismét helyre tudom billenteni a szervezetem egyensúlyát”- árulta el Andrea, akinek az intravénás infúziós terápiát, vagy ismertebb nevén vitamininfúziót javasolták.

„Ezek a különböző vitamin- és ásványi anyag infúziók többek között nagydózisú C-vitamint, B vitaminokat, magnéziumot, kalciumot, cinket tartalmaznak, azonnal a véráramba kerülnek, a vér pedig elszállítja a sejtekbe, ahol azonnal hasznosulnak. Kúraszerűen járok, heti két alkalommal, a hatása pedig legalább őszig tart!”- lelkendezett a népszerű táncosnő, akinek azért is szüksége volt a vitaminokra, mivel a rengeteg táncóra miatt, éjszakai izomgörcsök gyötrik.

„Többször felkelek éjjelente és ilyenkor fel-alá járok a szobában, hogy kicsit enyhüljön. Ez nagyon kimerítő dolog, így örültem, amikor a kezelést végző doktornő megnyugtatott, hogy ezen is segíteni fog a kezelés!”

Forrás, fotó:
Life PR

Az OCD negatív hatásai a magánéletre

Egyszerű meghatározása szerint a kényszerbeteg kénytelen olyasmire gondolni, amire nem akar gondolni, a feszültség oldására kénytelen olyat cselekedni, amit nem akar megtenni. A skizofréniával ellentétben a beteg tökéletesen tisztában van cselekedetei belső eredetével és abszurditásával, nem veszíti el a kapcsolatot a való világgal.

Hogyan tartsuk fent a motivációt?

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, szükségünk lesz arra, hogy folyamatosan motiváltak maradjunk. Ez azonban nem jön mindig könnyedén, éppen ezért érdemes foglalkozni a motiváció kérdésével.

A social media új biznisze: Az influencer sportitalok

Az utóbbi években egyre több híresség és közösségi média influencer dob piacra saját márkájú sportitalokat, amelyeket gyakran a testmozgás elősegítésére, és az egészség fokozására hirdetnek, a legnépszerűbb ezen termékcsaládból a Prime. Bár ezek a termékek népszerűek lehetnek a követőik körében, fontos megvizsgálni azok valódi összetevőit és káros hatásait. Ezen italok többségében egyáltalán nem kapcsolódnak a sporthoz, csupán az internet egy új lehetőségét használják ki.

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.