Menü

Varázsolj mexikói hangulatot a kánikulába!

  • Dátum: 2014.07.27., 17:25

Úgy tűnik a tikkasztó hőség idén sem kerül el minket, de akár hiszed, akár nem, ennek is van jó oldala! Kis kreativitással hosszú repülőút, macerás csomagolás és nyelvi nehézségek nélkül is élvezheted a mexikói hangulatot.  A hőmérséklet már adott, az élmény azonban csak néhány tequilás, jeges koktéllal lehet teljes.

Idén nyáron leáldozik a shotok kora, helyüket pedig a hűsítő long drink ek veszik át. A mexikóiak kedvenc 100% kék agavéból készült tequilájából, néhány egyszerű hozzávalóval akár otthon is könnyedén frissítő koktélokat készíthetsz. Íme három egyszerű recept, amelyekkel pillanatok alatt megidézheted a mariachi zenészek és sombrerók hazáját.

Orange mariachi

Hozzávalók: 5 cent el Jimador Blanco, 3 cent cukor-lime szirup, 1 dl narancslé, narancs a díszítéshez

Az összetevőket tedd egy jéggel teli shakerbe, és rázd össze jó alaposan. Egy magas falú pohárba dobj néhány jégkockát, öntsd rá a koktélt, végezetül pedig díszítsd néhány narancsgerezddel!

Cactus kicker

Hozzávalók: 4,5 cent el Jimador Blanco, 1,5 cent Midori (sárgadinnye likőr), 8 cent ananászlé, 3 cent cukor-lime szirup

Az előbbihez hasonlóan a hozzávalókat egy jéggel teli shakerben mixeld jól össze. Öntsd jeges pohárba, díszítésként pedig használj narancshéjat.

Margarita forever

Hozzávalók: 4 cent el Jimador Blanco, 2 cent Cointreau, 1 cent lime juice

Az egyik legismertebb koktélt is pofonegyszerű elkészíteni. Itt sincs szükség különösebb trükkre, az összes hozzávalót öntsd shakerbe, és rázd össze jól! Az italt töltsd margaritás pohárba (a pohár szájára opcionálisan sót is tehetsz). A frissítő koktélt pedig koronázd meg egy lime szelettel.

Az el Jimador a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyaszd te is felelősséggel!

Forrás, fotó:
redlemon.hu

A social media új biznisze: Az influencer sportitalok

Az utóbbi években egyre több híresség és közösségi média influencer dob piacra saját márkájú sportitalokat, amelyeket gyakran a testmozgás elősegítésére, és az egészség fokozására hirdetnek, a legnépszerűbb ezen termékcsaládból a Prime. Bár ezek a termékek népszerűek lehetnek a követőik körében, fontos megvizsgálni azok valódi összetevőit és káros hatásait. Ezen italok többségében egyáltalán nem kapcsolódnak a sporthoz, csupán az internet egy új lehetőségét használják ki.

Eladó nélküli nonstop boltok nyitnak hamarosan Magyarországon

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be, és nem lesz bennük eladó! Kassza és eladó nélküli, éjjel-nappal nyitva tartó boltok érkeznek Magyarországra, az első üzletek pedig várhatóan nyáron nyitnak majd-olvastam a neten a minap.

A horkolás és kialakulása, okai, jellemzői

Maga a horkolás nem betegség, önmagában csak ártalmatlan hangjelenség, ugyanakkor az említett éjszakai légzéskimaradásokat jelentő alvási apnoé szindróma részjelensége is lehet, amit egészségügyileg komolyabban kell venni, mint a szimpla horkolást.

Mi egy coach feladata?

Sok helyen találkozhatunk coach-okkal, ez a szakma egyre szükségesebbé és népszerűbbé válik, de talán teljesen egyértelmű mindenkinek, hogy mit is csinál egy coach, mi a feladata. Nézzük ki ő és mit csinál?

Masszázsra indulsz? – így készülj rá

A masszázs egy testet és lelket melengető, pihentető vagy épp frissítő terápia, amire érdemes kicsit felkészültebben érkezni.