Menü

Peller Mariann oxigénterápiával szépül

  • Dátum: 2015.06.15., 08:39

Peller Mariann számára kismamaként is fontos, hogy a legjobb formáját mutassa. A gyönyörű anyukánál már első terhessége alatt is jelentkeztek különféle bőrproblémák, második kisfiát várva pedig most újra a pattanásos bőrrel kell szembenéznie. Bőrgyógyásza javaslatára egy természetes módszert hívott segítségül: az oxigénterápia kevés időt vesz igénybe, nem fáj, nincs mellékhatás, az eredmény pedig olyan szembetűnő, hogy a műsorvezető kisfia, Kornél is azonnal észreveszi a változást.

Peller Mariann számára másodjára is öröm a babavárás, ám a gyönyörű kismama elismeri: nőként nehezen éli meg, hogy a kilenc hónapot megsínyli a bőre. „A várandósság miatt teljesen felborult a hormonháztartásom, már az első terhesség alatt is tele volt pattanással az arcom, a vállam és a hátam, ráadásul futószemölcsök is jelentkeztek a bőrömön, amelyeket le kellett égetni. Először sokkot kaptam a változástól, a problémák azonban idővel enyhülnek, a baba miatt pedig mindenképp megérte végigcsinálni a tortúrát” – árulta el Mariann. Azt is hozzátette, hogy két éve, amikor Kornélt várta, rendszeresen járt masszázsra és kozmetikushoz, mostanában azonban már legfeljebb egy 8 perces oxigén terápiára van ideje. „Ettől olyan puha és finom lesz a bőröm, mint a kisfiamnak, ráadásul a férjem is megdicsér, hogy milyen szép vagyok, nagyon tetszem neki kismamaként” – mesélte, miközben bőrgyógyásza, dr. Kriston Renáta a vadonatúj eljárással kezelte a bőrét.

„Az oxigénterápia egy természetes gyógymód, amely mentes mindennemű fájdalomtól, kockázattól és mellékhatástól, így terhes nőknél és kismamáknál is biztonságosan elvégezhető. Jól alkalmazható a bőr feszesítésére, a sebgyógyulás fokozására és a bőrszárazság mérséklésére, ráadásul a bőrfiatalító terápiákkal is jól kombinálható. Nem fényérzékenyítő, így akár nyáron is elvégezhető” – árulta el a szakorvos.

Peller Mariann két éves kisfia egyébként már nagyon várja testvére érkezését. „Kornél nagyon jó fej, sokszor simogatja meg a pocakomat vagy ad puszit a hasamra, azt viszont nehezen viseli, hogy nem tudunk már birkózni. Ha megkérdezem tőle, tudod-e ki van a pocakban, lelkesen válaszolja, hogy a tesó. Már autót is cserélt a játszótéren egy kisfiúval, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, remélem a testvérével is így bánik majd” – árulta el Mariann, aki őszre várja második kisbabáját.

„Mindig is úgy terveztem, hogy a két gyermek között két és fél év korkülönbség lesz, szerencsésnek érzem magam, hogy valóban így alakult. A testvéremmel, Annával közel 3 év van közöttünk, ezért is gondolom úgy, hogy így tökéletes a testvéri viszony” – tette hozzá a műsorvezető, aki rendszeresen mozog, egészségesen táplálkozik és terhesen is mindent megtesz szépségéért, a gyönyörű kismama a bőrápolás mellett a csinos öltözködésre is odafigyel.

Forrás, fotó:
redlemon

Munkahelyi zaklatás

Tabutémaként kezeljük, pedig el sem hinnénk, mennyi embert érint. Mindenképpen érdemes beszélni róla, hiszen mi is sokféleképpen kerülhetünk kínos és szerencsétlen helyzetekbe a munkánk kapcsán. Ezeket pedig olykor egyszerű megoldani, máskor pedig nincs más lehetőségünk, mint kilépni abból a környezetből.

Önsegítő pszichológiai trükkök

Szinte minden nap egy érzelmi hullámvasúton utazunk, a negatív állapotokba ragadva pedig értékes perceket, órákat vesztegethetünk el az időnkből. Pedig az érzéseinket már pusztán azzal is tudjuk kontrollálni, ha alaposan megfigyeljük őket.

A mérték az érték

A mérték az érték. Sajnos könnyen áteshetünk a ló másik oldalára, a túlzások és a mértéktelenség, függőségek és szenvedélybetegségek oldalára. Amíg nem tudunk mértéket tartani, egészségesen sem tudunk élni.

Az online sportfogadásokról

Lent az utcán, lent a téren. A sarkon és azon túl hódít az online szerencsejáték. A sportfogadás ennek egy speciális területe kicsit utánajártam. Az előzményekről, a következményekről és a lehetséges abbahagyásról lesz szó. A meglátásaim alapja a segítő szándék, minden tanács az érett felnőtt helyzetkezelést segíti elő.

Mennyi vegyi anyagot kentél ma magadra?

Mennyi vegyi anyagot kentél ma magadra? Körülbelül hétfélét. Szakemberek szerint (mert ők biztos tudják) Európában naponta átlagosan körülbelül hétféle kozmetikai terméket használunk. Nézzünk körül a fürdőszobaszekrényben!