Menü

Hálószoba kényelmesen és stílusosan!

Ha az Önök számára is fontos a hálószoba berendezése, akkor hozok pár ötletet, hogyan lehet kényelmes és stílusos!

Az egyik legfontosabb helyiség az életünkben a hálószoba, mely a napjainkat is meghatározhatja. A béka szigete, ahol csend és pihenés vár ránk. A színek, a bútorok, a hangulat segít a pihentető alvásban és a friss reggelekben.

Mindenkinek megvannak a maga kedvenc színei, stílusa, hangulata, amikor lakberendezésben gondolkodik, a legfontosabb, hogy tükrözze egyéniségünket és jólérezzük magunkat benne.

Sokan úgy tervezik meg a hálószobájukat, hogy stílusban passzoljon a lakás többi részével.

Milyen stílusú legyen a hálószoba?

Lehet modern! Trendi ám sikkes, melyet többnyire egyszerű, letisztult színek jellemeznek néhány kiegészítővel.

Milyen a skandináv stílusú hálószoba?

Olyan, amely hasonlít a modern és a minimalista berendezésre is. Ez az irányzat szereti a világos színeket, a nem túl bonyolult formákat és gyakran használ stílusában fahatást.

Ipari hangulat?

Ez a stílus könnyen emlékeztethet a new york-i bérlakások hangulatára, hiszen ezeket a lakásokat sok esetben régi gyárépületekből alakították lakássá. Csupasz téglafalak, beton, fémes vagy fekete kiegészítők – kicsit talán „pasis” stílus.

Mediterrán hálószoba.

Ha szeretjük az élénk, erőteljes színeket és a növénymintákat, akkor ez a stílus biztosan tetszeni fog. Nem gyakori és különleges, élénk és meleg tónusokkal.

A rusztikus…

Ez a stílus közismert, talán nem kell bemutatni, mivel igen népszerű. A natúr fa hangulatát és a természetes kiegészítőket adja vissza harmóniában. A stílus fő jellemzője, hogy a berendezés és a burkolatok természetes anyagokból vannak. Jöhetnek a nagyi régi bútorai, a raklapból készült kiegészítők!

Romantikus hálószoba

Az igazán csajos és romantikus beállítottságúaknak kiváló választás lehet egy romantikus hálószoba berendezése csipkemintával, púderszínnel, kellemes pasztell árnyalatokkal.

A hálószoba központi eleme a kényelmes ágy, melynek kiválasztása fontos feladat. Amennyiben már biztosan tudjuk, milyen stílusú legyen a hálószobánk berendezése, akkor ehhez kell ágyat választani, nem elfelejtve, hogy az ágy lelke a matrac. Nagyon fontos a megfelelő ágybetét. Népszerűek a szivacs, vagy memóriahabos matracok, melyek felveszik a gerinc formáját, megfelelő alátámasztást nyújtanak, így nem csak kényelmesek, de az egészségre is jó hatással vannak.

A hálószoba kiválasztása nem bonyolult feladat, szerencsére számtalan inspiráció áll rendelkezésre az internettől kezdve a katalógusokig. Ha pedig tökéletes végeredményt szeretnénk, akkor kérhetjük lakberendező segítségét.

A munkavállalói felmondás okai

A próbaidő alatti felmondásnak több indikátora is lehet, melyekre kiemelt figyelmet kell fordítania a cégeknek annak érdekében, hogy akár félévnyi szinte felesleges munkától kímélhesse meg magát. Fontos megjegyezni, hogy ebben a cikkben csak a munkavállalói oldalt vesszük figyelembe.

Rossz szokások, amik károsan hatnak az agyunkra

Ki ne szeretne minden nap friss és üde gondolkodással állni az életéhez, legyen az munka, magánélet, vagy bármi más. Íme pár tipp, miket érdemes elkerülni a nap folyamán.

Vállalkozni vagy alkalmazottnak lenni?

Vállalkozó vagy alkalmazott – Hogyan lehet biztos jövőképem? Gyakran halljuk, hogy jó lenne vállalkozni valamivel, és függetlennek lenni a főnöktől, vezetőktől. Valamint, hogy az üzletemberek jól keresnek. A valóságban azonban ez a kép sokkal árnyaltabb. De mi is az alapvető különbség a kettő között? Egyéni szinten mely választás lehet jobb?

Méltatlanul elfeledett gyógynövény, a papsajt

Magyarországon igen sokféle gyógynövény, vagy gyógyhatású növény megtalálható, a népi gyógyászatban előszeretettel használják őket a mai napig. A papsajt is ide tartozik, pedig keveset hallunk róla.

Üdülni bérelt autóval. Mire figyeljünk, mire készüljünk?

Sokan utaznak úgy, hogy már a repülőtéren bérelt autót használnak a nyaralásuk vagy üzleti útjuk idején. Kényelmes megoldás ez, ami sokszor elég drága, egy-egy ritka esetben pedig szükséges, ha nem az EU-n belül utazik valaki, vagy rövid idő alatt nagyon sok helyre kell eljutnia. Ilyenkor jó tisztában lenni a járműhöz kötött és köthető biztosításokkal, és betartani néhány szabályt, mert az olcsó bérlet a végén könnyen nagyon drágává válhat.