Menü

Sportprogramok az EFOTT-on

  • Dátum: 2019.06.25., 17:44
  • hajraegeszseg.hu
  • https://efott.hu/infos/decathlon-sportprogramok/

Mi az amire számíthatsz?

EFOTT napijeggyel vagy bérlettel számtalan ingyenes sportolási lehetőséggel, játékkal, nyereményjátékkal, és kempinggel várunk a Velencei-tó partján!
Kipróbálhatod magadat Goldsprint kerékpáros görgőversenyen, bemelegíthetsz az esti koncertekre pörgős fitnesz óránkon, ahol fesztiválhimnuszok adják a talpalávalót.
Oktatóink segítségével SUP-, és kajaktúrákon vehetsz részt, valamint elmerülhetsz a SUP jóga nyugtató világában.

Vegyél részt naponta változó csapatsport bajnokságokon, az előregisztráló csapatok között EFOTT belépőket sorsolnak ki!

A regisztrációhoz kattints ide:
https://kozosenasportert.hu/a-decathlon-eloszor-az-efott-on/

Valamit otthonhagytál? Semmi gond, vár a DecaShop, ahol a helyszínen megvásárolhatsz mindent, amire csak szükséged lehet!

Joker – a káosz bohóca is volt ember

Joker ikonikus alakja a Batman képregényeknek, a főhős ellentétpárja, maga az őrület. Ennek a kialakulását vitte vászonra Todd Philips a Másnaposok rendezője, korunk amcsi színészistene Joaquin Phoenix főszereplésével. Nagy főhajtást láthatunk Scorsese 80-as évekbeli filmjeinek. A végtermék a remek véghajrának hála remek kis darab, még ha kicsit túl is volt reklámozva. A bűn bohóca is megkapta a maga történetét

Volt egyszer egy Tarantino

Quentin Tarantino újra akcióban, ráadásul a világ megmentésén ügyködő DiCaprióval az oldalán Brad Pittel karöltve elvisz minket a 60-as évek végének Hollywoodjának hőskorába. Remek jelmezek, hömpölygő cigifüst, kiváló filmzene. Természetesen a laza hangulat és nagy beszólások sem maradhatnak el. A film mégis felemás lett.

Jó magyar könyvek nyaraláshoz

A nyár tökéletes lehetőség az olvasásra, nincs is jobb napozás közben elmélyedni egy regényben miközben mellettünk a Balaton vízének lágy hullámai verdesik a partot. Ilyenkor a legjobb választás egy könnyed, „limonádé” olvasmány, de ha szereted amikor egy történet elgondolkoztat és megérint, akkor ennek a három könyvnek a strandtáskádban van a hely

Együtt hagyjuk abba

2010 nagy sikere volt a galloknál a Fehér kis zsebkendők (magyar címe: Apró kis hazugságok), ami egy emberi dráma a középosztálybeli párizsiak mindennapi dilemmáiról, problémáiról. A folytatás részben megugorja a lécet és némi üresjáratai ellenére megajándékoz minket egy-két színész jutalomjátékkal.

Pókember újra akcióban

Gyerekkorunk közkedvelt identitáspárja Pókember pár éve kapott egy csinos Marvel kompatibilis eredet sztorit. A Hazatérés óta megéltünk egy nagy háborút és a Föld kiürült szuperhősökből. Mindenki az új Vasembert keresi. A csajozáson agyaló 16 éves Parker pedig csak egy nyugis európai vakációra vágyik. A baj, Nick Furyvel egyetemben megtalálja és végre a hálószővő is elkezdhet felnőni a szuperhős feladatához.