Menü

Sült csirke aroma, fűszag, szalonnaillat

Sült csirke illatú parfümöt dob piacra a KFC – olvastam a minap a neten. Picivel több mint ötezer forintnak megfelelő összegért bárkinek olyan illata lehet, mint a KFC-s bundának, ugyanis ilyen parfümöt dob piacra a Kentucky Fried Chicke. A gyorséttermi lánc nem egy új illattal jelentkezik, hanem a sült csirkéjük jól ismert, 11 gyógynövényből és fűszerből álló bundáját idézik meg ebben a parfümben.

Ami ebben a dologban a viccen kívül jó érzést kelt, az az, hogy egyébként a bevételt egy fiatalokat segítő jótékonysági szervezet kapja meg. A KFC tavaly év végén már piacra dobott egy hasonló illatú parfümöt, akkor még az üvegnek is sült csirke alakja volt.

Azonban nem a KFC sült csirke illata a legmeghökkentőbb parfüm, vessünk egy pillantást a valaha volt legfurcsább üvegbe zárt illatokra, melyeket niche (ejtsd: nis) parfümöknek hívnak.

Mik azok a niche parfümök?

A niche parfümökkel a vásárlók egy kisebb csoportját kívánják kielégíteni a gyártók. Ezek a parfümök jóval drágábbak, mert különleges, sokszor nehezen beszerezhető alapanyagok szükségesek az elkészítésükhöz. A parfümőrök általában merészebb illatokkal dolgoznak, mert ezen illatok előállításakor a legfontosabb szempont, hogy viselőjük egyéniségét a lehető legnagyobb mértékben kiemeljék.

Melyek a legnépszerűbb niche parfümök?

Például az, amelyik a frissen vágott fű illatára emlékeztet. A kompozícióban található grapefruit, eukaliptusz, jázmin, kannabisz és angyalgyökér is, ezen illatok keveredése adja a végső formáját.

Nem tudunk betelni a legfinomabb reggeli illatával? Akkor a reggeleinket megfűszerezhetjük és feldobhatjuk a klasszikus sült szalonnára emlékeztető illattal! Már ilyen is létezik a piacon, ahogy az izgalom és az adrenalin parfümje is: ez pedig egy valódi, férfias illat, amely néhány különleges összetevőből áll. A vérből, verejtékből és nyálból álló koktélt úgy tervezték, hogy egyszerre szólítsa meg az összes érzékszervet.

Ha szeretjük a benzin szagát, akkor egy ilyen parfüm lehet a következő titkos kedvencünk!

Egy új parfümről van szó, mely nemcsak egy fás és romantikus illat, hanem egy autóműhely illatát is megidézi a petróleum, a bőr és a kínai cédrusfa felhasználásával.

Nos egy igazán morbid illat végezetül, de ezt csak akkor olvassák, ha már elmúltak 18 évesek… Egy sokkoló kompozícióról van szó, mely megragadja a nőiesség esszenciáját: a hüvely illatanyagait és enyhe vizeletszagot is tartalmaz ez a parfüm. Jól olvasták. Bár ez az illat teljesen szokatlan és meghökkentő, az viszont tudományosan megállapított tény, hogy ezek az illatok felerősítik a szexuális vágyakat.

Használt ruhát venni menő!

Sokan szeretik a használt ruha piacot, hiszen fantasztikus és egyedi darabok bújnak meg olykor-olykor a túrkálókban, ami manapság már egyáltalán nem kínos dolog.

Mi okozza az utazás utáni depressziót?

Tapasztalták már, hogy nyaralásból hazatérve szomorú hangulatuk lett? Ez az úgynevezett nyaralás utáni depresszió, amely egyáltalán nem ritka jelenség. Szerencsére az ilyenkor fellépő rosszkedv különböző módszerekkel enyhíthető.

Óvjuk okoseszközeinket, gyógyszereinket a melegtől!

Nem csak az emberek viselik nehezen a kánikulát, hanem a technológiai eszközök is megsínylik a szélsőséges időjárást. Az extrém időjárás nem csak az emberek életét nehezíti meg, de használati tárgyainkban is kárt tehet.

Kemping a kertben

Szeretnéd átélni egy kemping hangulatát, de nincs rá lehetőséged, hogy elutazz otthonról? Rendezz be a kertedben egy sátrat, és éld át otthonról a szabadban töltött éjszaka autentikus hangulatát, az otthon közelségének előnyeivel fűszerezve!

Feszültséglevezetés? - Mire jó a stressz?

Azt hihetjük, hogy szükségünk van a stresszre, de közben mégis egyfajta negatív tényezőként gondolunk rá. Holott ha épp megfelelő nyomás helyezkedik ránk, az erőforrásainkat is jobban tudjuk beosztani. Nem utolsó sorban, a stresszes légkörben elért sikereink azok, amelyekre szívesen visszagondolunk: ezek a legnagyobb győzelmeink.