Fermentáljunk, de hogyan?
![](/data/image/150x200/2023/09/26/1159-foto2.jpg)
Mi is az a fermentálás? Tulajdonképpen egy ősrégi módszer az élelmiszerek tartósítására, mesterséges tartósítószerek nélkül. A fermentált élelmiszerek jótékony hatásúak a szervezetre! Ha szeretné a tartósításnak ezt a módját kipróbálni, akkor érdemes elolvasnia cikkünket.
Mi okozza a pattanásokat és hogyan lehet megelőzni?
![](/data/image/150x200/2022/02/10/pexels-andrea-piacquadio-3771830.jpg)
A pattanások, mitesszerek, gyulladt vörös aknék komolyan kárt tehetnek az önbecsülésben, különösen kamaszoknál, de felnőtt nők vagy férfiak esetében is. Mi okozza a pattanásokat és hogyan lehet megelőzni?
Ha koszos a gyerek…
![](/data/image/150x200/2021/01/04/boy-477013_1280.jpg)
Mindenki tudja, hogy bizonyos mennyiségű koszt meg kell ennie egy gyereknek, s nem tesz jót nekik, ha mindig csupa sterilek, tiszták és foltmentesek, a környezetük pedig hiperszuper, antibakteriális
Mennyi kosz kell a gyereknek?
![](/data/image/150x200/2019/05/03/234-cikkhez-foto.jpg)
Kutatások tucatjait említhetném, amelyek bizonyítják, hogy a már-már sterilre takarított, szuper higiénikus környezet ártalmas lehet a gyerekeknek. Ezek szerint akkor mégis csak igaz a mondás, hogy évi egy kiló koszt meg kell ennie a gyereknek?