Menü

75 nap a narancsbőr ellen

A cellulitisszel, vagy más nevén a narancsbőrrel rengeteg nő küzd. Az elhízással legtöbbször együtt jár ez a probléma az európai nők körében, de sokszor azoknál is jelentkezik, akik egyébként vékonyak. Csodát hiába várunk különböző krémektől és hasonlóktól, komplex megoldás szükséges. A szervezetben felhalmozott méreganyagokat, a bőr problémáit ugyanis nem oldja meg egyetlen krém. Ha lenne ilyen, annak elsöprő világsikeréről már mindenki hallott volna.

No de mit jelent az a bizonyos "komplex megoldás"? Elsősorban sok befektetett munkát, kitartást és energiát. Nevezz be a LifeT!LT 75 napos programjába a szebb bőrért, amely segít, hogy megküzdj a sokak által annyira gyűlölt narancsbőrrel! A feladatod nem lesz kevés: változtatnod kell a folyadékbevitelen, a táplálkozáson, mozognod kell, és mindezt teljes szigorral. Igaz, hogy segítséget kapsz hozzá - nem csak a program vezetője, Balogh Tamás személyében, hanem együtt dolgozhatsz még vagy másik tízezer nővel. Lássuk be, ilyen lehetőség nem adódik minden nap!

Aki még nem ismeri a LifeT!LT-et: Balogh Tamás bloggerként kezdte, az életmódváltás Csernus dokijaként. Sok nőt zökkentett már ki a nyers, szíven ütő őszinteségével. De lássuk be, sokszor ez kell a változáshoz, hogy valaki kőkeményen és józanítóan odaszóljon. A mostani programot felvezető bejegyzésében is kerek-perec leírta: ebben a hetvenöt napban becsülettel csináljuk végig a programot, hogy "ne kelljen leoltani a villanyt, ha helyzet van". Igen, más a nőknek, ha egy férfitól hallják ezeket a dolgokat.

Tamás a narancsbőr programban igyekszik felszámolni rengeteg tévhitet a kalóriaszámolással és más diétás irányzatal kapcsolatban, de emellett étrendet, folyadékfogyasztási szabályzatot, edzéstervet és minden más szükségeset a rendelkezésre bocsájt. Nem titok, hogy mi ebben az üzlet, mindemellett ajánlja a saját maga által forgalmazott fehérjéket, étrend-kiegészítőket, stb. Továbbá létrehozott egy facebook csoportot azok számára, akik részt kívánnak venni a 75 napos diétában, itt már 11 ezren gyűltek össze. Egymást segítik, támogatják majd a 2,5 hónap alatt, megosztják egymással a kérdéseiket, tapasztalataikat és élményeiket.

Amennyiben Te is szeretnél leszámolni az utált cellulitisszel, akkor olvasgasd a T!LT-et, és dönts határozottan! Az első bejegyzést itt találod:

http://www.lifetilt.hu/blog/2016/10/narancsbor-dieta/

A nevezett facebook csoportot itt érheted el: https://www.facebook.com/groups/865203506924731/

Régi húsvéti szokások

A húsvét a kereszténység egyik legjelentősebb ünnepe. Ma már inkább a tavaszvárás, és a tavasz eljövetelének jele, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak, és sokaknál vallástalan jelentéssel bír. Azonban az ünnephez rengeteg régi (ma már vicces) hagyomány kapcsolódik, amelyek közül olvashatunk néhányat ebben a cikkben.

Ugye nem vesz senki élő nyuszit/csirkét/kacsát húsvétra ajándékba?

Ugye nem vesz senki élő nyuszit/csirkét/kacsát húsvétra ajándékba? Plüss nyuszi/csirke/kacsa vagy csoki nyuszi/csirke/kacsa a tökéletes választás! – olvasom az egyik állatvédő egyesület facebook oldalán és megmondom őszintén teljes mértékben egyetértek a felhívásukkal!

Munkahelyi motiváció?

Minden vezető sikeres cégre és lelkes munkatársakra vágyik, akik szakmailag kiválóak és minden nap a legjobb formájukat hozzák. A valóság azonban nem ilyen egyszerű. Még a legjobbnak tűnő munkatárs esetében sem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy ugyanolyan teljesítményt nyújt napról-napra, és mindig maximálisan eltökélt. Jó hír, hogy vezetőként nagyban befolyásolhatjuk, hogy egy dolgozó mennyire tudja és akarja kihasználni tehetségét! Lássuk, hogyan!

8 különleges és elragadó húsvéti tradíció a világ különböző tájairól

Itthon a locsolkodás, rokonlátogatás, családi körben elfogyasztott finom ételek és természetesen a tojásfestés. Ezek mindenki számára jól ismert húsvéti tradíciók, azonban más nemzeteknél eltérő szokások uralkodnak, ismerjük meg ezeket is!

Jön a gofri világnapja!

Édes emlékezésre hívjuk a kedves olvasókat! Már meg sem lepődünk az abszurdabbnál abszurdabb világnapokról olvasva, de most tegyünk egy kivételt és beszéljünk arról, hogy március 25-én van a gofri világnapja!