Menü

Jelek hogy a lélektársaddal randizol

Ezt a 6 jelet mindenképp figyeld a randik során. Megmutatják, hogy a lélektársaddal ismerkedtél-e meg, vagy sem.

Ismerősnek és könnyűnek tűnik

Minden olyan gördülékenyen, zökkenőmentesen ment már az első találkozástól kezdve. Nem volt játszma, találgatás, sem dráma. Minden szinte rögtön a helyére került a randevúk során. Soha nem érezted úgy, hogy meg kell játszanod magad, vagy bármit is erőltetned kellene.

Képes voltál szinte azonnal megnyílni neki

Az első perctől kezdve kényelmesen érzed magad a társaságában. Könnyű volt megnyílni neki, és ő is megnyílt neked. Meg tudtátok osztani az aggodalmaitokat, a reményeiteket, és meg tudtátok mutatni a sebezhető oldalatokat.

Az önfeledt oldalad már a kezdetek kezdetén megmutatta magát

Nem szégyelled előtte a furcsaságaidat, és mered vállalni a „hülyeségeidet” is. Azt az oldaladat, aki bohókás, vicces és szórakoztató. A legjobb az egészben, hogy ő is képes rácsatlakozni erre. Incselkedtek egymással, viccelődtök és jól érzitek magatokat.

Már el is kezdtétek beépíteni egymást a jövőtökbe

El sem tudod képzelni, hogy nélküle éld le az életed. Most, hogy az útjaitok keresztezték egymást, azt érzed, hogy ő valami olyat ad az életedhez, amit senki más nem tudna. Ez az érzés minden egyes randevú alkalmával egyre erősebb.

Megértitek egymás nyelvét

Könnyen megtaláljátok a hangot egymással, nincs szükség felesleges körökre, körbemagyarázásra. Képesek vagytok a szívetek nyelvén beszélni, és megérteni a másikat. Sőt, néha még szavak sem kellenek, a szemébe nézve már tudod, mi van a lelkében.

Mellette otthon érzed magad

Hosszú idő óta végre azt érzed, hogy hazataláltál, otthonra leltél. Nem fizikailag, hanem a lélek szintjén. A biztonság, a melegség és az összetartozás érzése van köztetek. Jól érzed magad vele, mellette és a bőrödben is. És természetesen ezek az érzések kölcsönösek is.

Lelki társnak akár több embert is érezhetsz az életedbe. Hiszen lehet ő a legjobb barátod, a szerelmed, de akár az édesanyád is. Míg az ikerlángod valaki egészen más. De hogy rátalálj, előbb a lélektársaddal kell találkoznod.

Az ikerláng köteléknek nem kell feltétlenül romantikus kapcsolatnak lennie. Legtöbbször az ikerláng kapcsolat nemes cél érdekében születik, s függetlenül a viszony jellegétől, igen erős kötelék alakul ki kettőtök között. Ráadásul nem is kell, hogy egymás közelében legyetek, hiszen a kapcsolat telepatikus, avagy lelki jellegéből adódóan távolról is érzitek egymás rezdülését.

S miután a kettőtök közötti kapcsolat olyan mély és erős, hogy az érzelmeket, de akár betegséget is hasonló időben élhettek át.

A mérgező kapcsolat jelei

Természetesen nincs ilyen. Mindenkiben vannak hibák, és olyan viselkedésformái, amivel kiborítja a másikat. Ennek ellenére jó párkapcsolatban élni azt jelenti, hogy biztonságban vagy, önmagad lehetsz, boldognak érzed magad, a párod tisztel, törődik veled, és vigyáz rád. Ha azonban mérgező párkapcsolatban élsz, akkor ehelyett sokszor érzed magad kimerültnek, kihasználnak, értéktelennek.

Kommunikációs problémák fajtái

Az önérvényesítés mindenkiben ott van: van, aki erőszakosan nyomul, van, aki érzelmi zsarolást alkalmaz, vagy manipulatív eszközökkel él, hogy elérje célját.

Az énerő miértje és fejlesztése

Az életben számos olyan kérdés van miszerint: milyen tulajdonságokat szeretünk leginkább magunkban? Mely képességeinkre támaszkodhatunk a nehéz helyzetekben? Úgymond mindenki életében vannak krízisek, mélypontok, amelyekkel akkor is meg kell küzdeni, ha az számunkra nem komfortos. Ehhez a küzdéshez énerőre van szükség, amelyet leggyakrabban a múltbéli helyzetekből, és tapasztalatokból merítünk. Ebben a cikkben arra kaphatunk választ, hogy miből táplálkozhat a belső énünk, vagyis miből meríthetünk erőt a mindennapi stresszhelyzetekkel való megküzdéshez.

A betegségtudat valós okai

Az egészségszorongás kapcsán fontos kiemelni annak két „végpontját”: amikor a személy nem észleli testi jelzéseit, vagy nem veszi tudomásul azokat, illetve amikor felnagyítja őket olyannyira, hogy akár ennek hatására halálfélelmet is átél.

Lélekerősítő technikák

Van, hogy minden összejön: szerelmi csalódás, fejmosás a főnöktől, apró baleset, betegség, balul sikerült ötlet, oktalan felszólító levél. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb periódusai az életben. Van, aki könnyen túlteszi magát a problémákon, másnak meg gombóc nő a torkában és összeszorul a gyomra, és a legszívesebben meglapulna, elbújna a főnök, a kollégák, a család elől.