A sav-bázis egyensúly
Mivel a legtöbb élelmiszer kisebb-nagyobb mértékben savasító hatású, ezért szinte mindennap fogyasztunk savasító ételeket, mondhatni elkerülhetetlen. Hogyan hat a szervezetünkre a savasodás? Hogy lehet lassítani a folyamatot?
A kávé hizlal? Avagy a kávé és a diéta
Természetesen a kérdésre a válasz nem olyan egyszerű. Milyen kávé, mivel isszuk, mennyit iszunk…Egy üres presszó nem annyi kalória, mint egy tejszínhabos, cukros frappé, mely épp 470 kalóriával több, mint tej és cukor nélküli fekete társa.
Mit tegyél, ha nem tudod begombolni a nadrágod?
Aki szenvedett már gyomorpanaszoktól, voltak emésztési gondjai, annak mindenféleképpen érdemes ezután tudatosan felépíteni a napi étrendjét. Cikkünkből kiderül, mit tehetünk a laposabb has érdekében, és most kivételesen nem a fogyás a téma!