A csípős paprika hatása a szervezetünkre

Nem mindenki szereti az erős, csípős ízeket, pedig az egyik anyag, amitől erős mondjuk a paprika, igencsak jótékony hatással bír.
Amit érdemes tudni a chiliről

Már hazánkban is elterjedt a különböző színű, nagyságú és erősségű terméseket adó növény, viszont sokan nem ismerik a chili paprikát a maga kis valójában.
Olívaolaj vagy étolaj?

A hagyományos étolaj helyett ma már több lehetőség közül is válogathatunk, ott van például az olívaolaj. Na de miért jobb választás a konyhában?
HELLP-szindróma – nehezen felismerhető és veszélyes

A HELLP-szindrómát kevesen ismerik, hiszen szerencsére nem túl gyakori komplikáció a kismamák körében. A várandós nők kb. 0,37%-át érintheti, de beszélni kell róla, mivel valamiért ez a szám egyre emelkedik. A felismerés pedig különösen fontos, hiszen kockázatot jelent az édesanyára és a magzatra nézve is.