Mit mivel?
![](/data/image/150x200/2019/09/06/288-foto.jpg)
Életmódváltás. Szitokszó. Az alapokat már mindenki ismeri, hallotta - de konkrétan az érdekli a többséget, hogy pontosan mit mivel helyettesíthet főzéskor, hogy annak élvezeti értéke, íze ugyanolyan finom legyen, a sütésnél pedig könnyű legyen vele dolgozni, habarásnál is boldoguljunk vele, de a piskótatekercs is szépen sikerüljön. Egészséges alternatívák
A visszértágulat megelőzése
![](/data/image/150x200/2018/03/13/ball-and-chain-2624325_1280.jpg)
Elnehezült, fájó, dagadó lábak? A visszértágulat legjellemzőbb tünetei a melegebb idő beköszöntével párhuzamosan megjelennek az érintetteknél. Mit tehetünk ellene?
A nagy köret-körkép: hogy ne csak a sültkrumpli jusson eszébe…
![](/data/image/150x200/2014/10/22/couscous-405992_640.jpg)
Jó magyar szokás szerint krumplit eszünk krumplival, és a változatosság kedvéért néha beiktatunk egy kis fehérrizst. Pedig a hazai konyhában igen népszerű krumplipürének a legmagasabb a glikémiás indexe, azaz a vércukor-emelő hatása az összes köret közül. Nézzük át, hogy mit lehet még enni a „klasszikusokon” kívül!
Az értékes hajdina
![](/data/image/150x200/2013/12/28/buckwheat-181531_1280_1.jpg)
Régen a szegények egyik eledelének tartották, ma már viszont azok fogyasztják, akik odafigyelnek a táplálkozásukra és az egészségükre. Az Őrségben és a Felső-Tisza vidékén hatalmas területeken termelik a hajdinát, azonban egyelőre itthon mégsem használják túl sokan.