Menü

Idén is lesz Snow Day

Január 20-án, vasárnap  rendezik meg ismét a havas sportok ünnepét a bakonyi síarénában. A hagyományos megyei sí- és snowboard bajnokságot is ekkor tartják.

Idén is változatos programmal készülnek a szervezők az immár negyedik Snow Day-re. A téli sportokat népszerűsítő egész napos rendezvény programjain belül kapott helyett hagyományosan a  Veszprémi Nyílt Sí- és Snowboardbajnokság is. A tizenkettedik alkalommal megrendezendő versenyen síelésben tíz, snowboardban pedig két korcsoportban mérhetik össze tudásukat a versenyzők, férfiak és nők külön. A profikon kívül és a versenyeken túl számos más kikapcsolódási lehetőséget kínál majd a Snow Day.

Bemutatkozik majd a sífutás és a biatlon, és különböző élménysportokat is kipróbálhatnak majd az érdeklődők. A felnőttek és gyerekek számára egyaránt élvezhető, humoros játékokkal is készülnek. Lesz hóemberépítés, hógolyó ügyességi pálya, pályakezelés ratrakkal, telemark síelés és kutyaszános programok.

A hét elején összesen 3065 méter síelhető pályával és 4 üzemelő sílifttel várják a vendégeket.

A pályákat átlagosan 60-65 cm hó borítja.

Fotó: siarena.hu

A futók piszkos kis titkai

A hosszú edzések, terepfutások, félmaratonok, maratonok, de akár egy tíz kilométeres kocogás alatt gyakorlatilag „bármi ”megtörténhet. (és meg is történik. Murphy.)Sokan talán furcsának találhatják az itt összegyűjtött “piszkos kis titkokat”, de ezen semmi szégyellnivaló nincs.

Gyümölcsök, amelyek segítenek a zsírvesztésben

Szerencsére nemcsak olyan ételek vannak, amelyek hizlalnak, hanem akadnak olyanok is, amelyek épp az ellenkező hatást váltják ki: segítenek eltüntetni a felesleges kilókat. Lássuk a leghatékonyabb zsírégető gyümölcsöket!

Az alkohol edzésre gyakorolt hatásai

Kissé szomjas és éhes is vagy…Miért is ne ihatnál? Tudnod kell azonban, hogy milyen hatással van az alkoholfogyasztás a testedre,regenerációdra és a teljesítményedre

Észrevétlen diéta

Kerültél már összetűzésbe családtagoddal az életmódod kapcsán? Ha igen, érdemes elolvasnod ötleteinket.

Tippek a stagnáló fogyás ellen

Nyugodj meg, ez a folyamat teljesen természetes. A lehető legrosszabb amit tehetsz, ha ilyenkor lazítasz az edzésen, vagy feladod a diétádat.