Odafigyeléssel vásároljunk bolti kenyeret
Ha egészségesen szeretnénk étkezni, akkor elsődleges, hogy milyen kenyeret fogyasztunk. A boltban és pékségekben nagy odafigyeléssel kell válogatni ahhoz, hogy valóban jó összetételű kenyér és pékáru kerülhessen az asztalunkra.
Tart a grillszezon - süssön teljes mértékben olaj nélkül
A cukor és a finomliszt mellett az elhízás egyik legfőbb oka, hogy túlságosan sok étkezési zsiradékot, olajat használunk sütés-főzés közben. A megfelelő grillezési technika mellett azonban úgy süthetünk, hogy egyáltalán nincs szükségünk olaj felhasználására.
Még nem késő felkészülni a bikiniszezonra
Hamarosan itt a nyár, és végre elővehetjük a fürdőruhákat, úszódresszeket és boardshortokat a szekrényből. Bár tény, hogy ennek nem mindenki örül, főleg azok nem, akik télen kevesebb figyelmet fordítottak az alakjukra. Aggodalomra semmi ok, még nem késő formába lendülni és megszabadulni a hideg időben felszedett párnácskáktól!
Élő, vagy „halott” élelmiszereket eszünk? Nem mindegy!
Antal Vali híres életmód-tanácsadó tanulságos előadásán ismertette: nem mindegy, hogy az élelmiszer, amit fogyasztunk, élő, vagy halott-e. Pontosabban, természetes, vagy mesterséges. A kérdés nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. A két csoportot összehasonlító kutatás megdöbbentő eredményekkel zárult.
Szénhidrátcsökkentett lisztet teszteltünk
A termékpaletta sokszínűsége miatt nem egyszerű eligazodni a különböző, de mégis hasonló lisztfélék között. Három klasszikusnak számító, szénhidrátcsökkentett Dia-Wellness lisztkeveréket használtunk.
Úgy szeretlek, majd’ megeszlek!
Sokan azzal a kritikával illetik a diétázókat, az egészséges életmódot választókat, hogy nem adják meg szervezetüknek, amire vágyik, és éppen ez az, ami nem egészséges. Vajon árthat-e nekünk az az étel, amire annyira áhítozunk, és okozhat-e gondot, ha megvonjuk magunktól? A válasz mindegyik kérdésre: igen!