Növényi olajok és felhasználásuk
A magyar konyha egyik alapja, hogy hagymát dinsztelünk zsíron, olajon, de más nemzetek konyhái is előszeretettel használják az olajokat, viszont nem mindegy, hogy melyiket mire.
Hajápolás természetesen
Ma már szinte minden nap új hajápolási termék kerül a polcokra, de mi a helyzet a régi idők természetes praktikáival?
Alattomos kalóriák, de attól még léteznek
Amikor legyint az ember, hogy két szál sültkrumpli mi az már, megy egy harapás a sütiből, két nyalás fagyi, meg két evőkanál mindössze a nutellából, mos akkor sajnos rossz hírem, van: az a két evőkanál nutella több, mint 100 kalória pluszt jelent, amit 10 perc futással lehetne elégetni.
Ez zsír!
A zsír a barátunk. Hallani gyakran. Mondjuk én azért ezt így soha nem jelenteném ki, de tény, hogy bizonyos zsírsavak nagyon jótékony hatásúak számunkra, míg más zsírok igencsak kerülendők! Most akkor, hogy is van ez?