Menü

Fermentáljunk, de hogyan?

Mi is az a fermentálás? Tulajdonképpen egy ősrégi módszer az élelmiszerek tartósítására, mesterséges tartósítószerek nélkül. A fermentált élelmiszerek jótékony hatásúak a szervezetre! Ha szeretné a tartósításnak ezt a módját kipróbálni, akkor érdemes elolvasnia cikkünket.

Baj ha túl sok fehérjét fogyasztunk?

Tény, hogy a magas fehérjetartalmú étrendek mostanában nagyon divatosak, különösen a fogyni vágyók és a sportolók körében népszerűek, azonban arról is beszélni kell, hogy a túlzásba vitt fehérjefogyasztás egyáltalán nem jó és nem egészséges hosszútávon.

Veszélyes gyerekjátékok

A gyerekjátékok általában aranyosak, érdekesek, sok örömöt szereznek, és fejlesztik a képességeket - ám ha kiválasztásuk során nem figyelünk, akkor nagy bajt is okozhatnak.

Mit tegyél, ha nem tudod begombolni a nadrágod?

Aki szenvedett már gyomorpanaszoktól, voltak emésztési gondjai, annak mindenféleképpen érdemes ezután tudatosan felépíteni a napi étrendjét. Cikkünkből kiderül, mit tehetünk a laposabb has érdekében, és most kivételesen nem a fogyás a téma!

A rostdús táplálkozás titkai

Nem kérdés, hogy a rostdús táplálkozás nagyon fontos. Sok életmódváltó viszont abba a hibába esik, hogy egyik napról a másikra kíván áttérni a másfajta táplálkozásra, ez pedig igencsak megviselheti a szervezetet. Ráadásul az sem mindegy, hogy milyen típusú rostot fogyasztunk.